Trycktekniker

Tack vare flera olika trycktekniker har i allt under ett och samma tak. Oavsett material, yta, storlek eller form klarar vi det. Trycktekniker vi jobbar med är Tampotryck, Screentryck, Sublimering, Inkjet digital, Laser digital samt Laser 3D digital. Nedan hittar du exempel på vilka trycktekniker som används till vilka produkter. Har du funderaringar är du varmt välkommen att kontakta oss.
pennorny
Tampotryck:

Mångsidig tryckmetod på oregelbundna ytor. Tampotryck används ofta till profilprodukter och presentreklam. Produktexempel är Bollar, pennor, nyckelringar etc.

TT-tampon
Screentryck:

Mångsidig tryckmetod på plana ytor. Med screentryck kan man i princip trycka på vilket material som helst, runda eller platta former och i vilket format som helst. Produktexempel är muggar, kläder, plåtburkar etc.

hoodies
Sublimering:

Digital metod på polyester ytor. Trycket går in i ytan på det föremål trycket ska sitta på vilket gör att hållbarheten på trycken blir lika långa som på förmålet självt samt att det inte blir några kännbara kanter efter trycket. Produktexempel är kläder.

inkjetdigital2
Inkjet Digital:

Mångsidig tryckmetod, variabel data med UV-härdning. Använder CMYK-färger vilket gör att du kan trycka i skiftande nyanser eller enfärgat. Används till tryck med många färger och toningar, exempelvis fotografier eller flerfärgade logotyper med skuggningar.

laserdigital2
Laser digital:

Co2 och Nd-YAG-laser med variabel data.

Goldenring
Laser 3D digital:

Nd-YAG-laser med 3D optik med variabel data.

Hör av dig, så hjälper vi dig. Behöver du hjälp med typ av produkt, format eller form? Inspiration eller idéer? Offertförfrågan? Oavsett fundering är det bara att du hör av dig. Westins – till er tjänst.

Kontakta oss

(Fält med * är obligatoriska)